tusenmiljonertack lördag

Vad ska jag ta mig till min delete knapp fugnerar inte?
Oho nu fugnerar den. Igår var det en alldeles speciellt rolig kväll. Just en sån kväll som man har lust att springa omkring och sjunga Queen-Don't Stop Me Noooooooow och hoppa rakt igenom taket och rakt igenom golvet. Vilket vi nästan gjorde.

♥ TusenMiljonerTack ♥







fredag

De e de bästa vädret nånsin denhär sommaren o visst har jag njutit av det påfullt. Tisdagen var jag i stan med Nina. Hittade en mörkblå tunn skjorta från H&M som just nu hör till mina absolut bästa som jag vill använda mest. Annat hittade jag inte, bara en datorväska för danny, en helt tråkig svart blää. Nina lura i mig mäkkimat, som smaka nami nami.
Nästa dag var det meningen att jag skulle fara till Nelli men så kom ja ihåg att jag o min storesyster Jossu har lovat föra småsyskonen Anni o Eemil till lintsin. En häärligt varm och annors också lyckad dag. Vi åkte säkert precis alla maskiner, alla barnmaskiner medräknade! Då vi kom hem klockan elva gick jag och Jossu till Emmi och Tiia där vi stannade hela kvällen, sjöng singstar och dansade. Till slut blev dansande till modern dans vilket blir Tiias och mitt nästa projekt. Då vi gick hem på natten var klockan så mycket att vi tog med oss morgonposten :D

Torsdagen vaknade jag tidit fastän jag var trött. Vi åkte till stranden med Tiia Emmi och Jossu. Jossu e den ända som e brun av oss de e så orättvist. Och ännu orättvisare att hon reser till Kos nästa fredag!! Hon av alla ! Hon behöver int bli ett dugg brun mer!! Bilder från stranden eller lintisn har jag inte eftersom de finns i Jossus kamera. Och hon e typ aldrig hemma så dom får jag nog aldrig.
Idag e de fredag o jag har absolut inget att göra! Har försökt ringa alla men alla e borta. Idag i stan orkade jag inte gå i butiker, men ändå orkade jag köpa en helt härlig scarf och röda converse skor vilka jag knappast kommer att använda mycket.

här kommer dom



 

Idag, fredag kväll, blir det hemmakväll med indisk mat. ENSAM :(

IMORGON HANSO <3 (kanske)

Hejhej

Hemma från Sverige

Allt gick bra, fast trött e ja. Här e den enda bilden som togs på mig.



godnatt

idiot tiia

Här sitter tiia o skrattar av skadeglädje. Hon kom just hit o nu ha hon vari här o ja glömde SKINS helt totaaalt. JA MISSA DE!!!!!!!! ARGGGGHHHHHHH. De va dagens kohokohta, de ja hade vänta på hela dagen! O hon bara fortsätter skratta!!!!!!!!!! Ja HATAR DEIJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O NU GAPSKRATTAR JA OCKSÅXDXDXD

Tiia känner sig hedrad.

vi e helt dumma antonia.

mmhhh.

Fin blogg.

nåjaa nu lagar ja denhär nya bilden hit.



MOIJ ajnidhiasf

photoshop

Nelli ringde idag från Rhodos till mig. De känns som om vi int har setts på evigheter! O guuud va ja e avudsjuk o saknar rhodos o väääärmen. Hon e nu i samma hotell som vi var förra sommaren, helt bästa hotelle nånsin, int undra på att dom for dit pånytt. Men de som hon ringde om var jordbävningen (vilke ja senare också såg på nyheterna)
Hela hotelle hade liksom skaka från sida till sida  så att hon flög mot väggen. Autch.
Liiiite skrämmande, fast de sku ändå ha varit rolit att va me om de ;D


helt bara för minnenas skull

Nästa veckoslut blir de då Sverige med familjen. Hmm. Undrar om ja hinner shoppa nåt eller blir de bara Junibacken o allt dedär som ja e för gammal för vilke e synd.
Blähää.
Hoppas de händer nåt annorlunda o rolit som ja aldri sku ha tänkt mig. Usch ja ha börja lyssna på country, creedence clearwater revival. O nu talar ja bara onödiga!



De kommer ännu att ta en tid tills ja tar mej i kragen o gör nåt åt utseendet på min blogg. Tänkte att ja gör en stor förändring med att INTE använda ljusrött. Idag ville ja göra nåt jätte super rolit men ja jorde tyvärr int :(
Däremot har ja solat, suttit inne och prova lite på photoshop vilke int gick någo vidare. Ja kommer nog aldrig att lära mei. Här kommer lite nånting.


han tänker tänka så som han tror att ja tänker

(Bry er int om min rubrik)
Klockan e 13:23 ja vakna för en stund sen. Justnu sitter ja o funderar på om ja sku fa på länk,gå till duschen, städa rumme, ringa Tiia.
ELLER, låta bli att gå i duschen, spela sims hela dagen, gå ti duschen på kvällen, börja ett liv nästa morgon?


 De blev alternativ nummer två.
Cya.


fredagen

En helt ljuvligt crazy dag igår, nu måst ja bara sova.

Oi så inspirerande ja skriver.

Längesen igen.


Justnu e sommaren fullt igång. Efter vierumäki hann ja knappt ta de lungt före ja måste skynda mei me att göra alltmöjlit annat. Stolt e ja över att ja hunnit träffa människor även om ja haft brottom. Sims kunde ja nog ha lämnat bort för den här veckan eftersom ja går o sova klockan 3 varje natt. Men de e bara så bäst!

Filmer med Ella, shoppa, leffa me nelli, sims me nina, Hanna o Osse simma, fredagen hos andreas, lördagen på sjön (omg ja kan köra båt)


bäst



RSS 2.0