Bilder från VM


Världsmästerskap?
Nä, vierumäki.









Vi hamna i misstag till kymmenlaakso 6km från vierumäki när vi cykla till sale.




torsdag i vierumäki

Söndag hem. JEE.

Igår skratta ja mesta tiden av dagen utan orsak. Då e de bäst att skratta.




vierumäki

Nu ha vi vari här två dagar. Nelli bor i deras egen stuga men vi ha nog vari för de mesta tillsammans. Här e nog ganska dött, men helt ok. Kanske de blir bättre då vi far ut på kvällen lite idag o ser oss omkring. Här sitter ja på soffan o nelli sitter breved mig med aada bebisen i famnen. Eemil tittar på Emil i Lönneberga o anni e ute o leker em grannarna. Snart ska vi fara o skrinna me london rullikset. Muaha.
Ida va jag o Nelli två timmar i skogen o rida. Ja älskar int hästar, men ja älskar att rida. De e int samma sak!!



 hejhej

fint

Fint antonia fint !
DU gick o poista alla dina bilder från din blogg!
Int fatta ja att dom också sku försvinna från mina inlägg. Har försökt lägga tillbaka de mesta men int minns ja till hundra procent vilka bilder ja hade var.
ÅÅÅÅÅ! :(:(:(:(

sims

Tyvärr ha ja int igen skrivit nåt hit på tusen år om vad som händer i mitt liv. Tänkte just att, herregud då måst de ju ha hänt massor om ja en gång int har HUNNIT skriva. Men nej, då ja tänker efter så ha de int hänt någo speciellt. Har antagligen bara varit för lat för att skriva.

Nä nu ljög ja. De ha hänt maaassor me härliga saker, ville bara int medge de eftersom ja e så himla krävande me allting, aldri nöjd me nånting.

Måndagen blev de leffa med nina o emppu, Sex and the City. Den va helt sjukt bra man skratta typ helatiden o grät någo 5 gånger. Den ska ja köpa absolut.
Sen blev de jobb igen, två sista dagarna jeeees.
På torsdagen efter jobbe rusa ja till stan för att träffa nina. De råka vara leffapäivät i finnkino så alla biljetter kosta 5€. Därför, värför inte passa på att se Sex and the City igen. Denhär gången med andreas o hena. Efter filmen kom nina övernatten till min pappa o vi åt pikanuudeli=världens bästa mat. Nästa dag, alltså igår var det midsommarafton.
Fick int till slut fara nånstans alls. Men helt bra bara för ja hade helt tillräcklit rolit här hemma. Vädret blev bättre tills idag, därför åkte vi ut med båten, körde för hårt, blev stoppade av såndäna någo rajavartijosto d.v.s "sjöpoliser". De va bara o flirta lite me dom så fick vi inga böter ;) Nä men helt sant de funka.

I mitt horoskop stod det: gör något avvikande från dina vardagsrutiner runt fullmånen den 19:e. En flexibel attityd kan leda till insikter som öppnar nya dörrar inför framtiden.

Vet inte om de mena natten mellan onsdag och torsdag eller torsdag och fredag.
Men i varjefall så gjorde ja nog int nådo radikalt, utom att tala med en viss person ända till 4 på natten, vilket man nog kan kalla mina vardagsrutiner. Men den personen hör definitivt inte till mina vardagsrutiner.

Inget konstigt me de. Men de e bara så att ja ha börja tro på mina horoskop eftersom de alltid, ja menar alltid har stämt.
Så där fick ja nåt att undra över.

Ja ha spela massor me sims senaste tiderna, undrar hur mycke tid ja egentligen ägnat till sims i mitt liv? säkert en ganska stor del.


Sofia Boutella (visst liknar de?)




Zara Travolta dödade Alvi som stal hennes trädgårdstomte.
En kväll kom hans spöke och skrämde ihjäl Zara.




Maxxie och Pochahontas Montez


Pochahontas blir mamma


Player Dominique Montez växer upp till en tonåring



pappa och en blondin=skiljsmässa





Ja vet, ja har inget liv.

:)


fredag den 13.6

Kvällen började i allafall med tjejkväll i ninas nya "Kämppä"
Int en sekund hade ja tråkit! En lyckad kväll på alla vis. Tack till Andreas för att han hjälpte oss att städa. Hjälpte? Han städa hela huset :D

BÄSTBÄSTBÄST!


tack flickor ♥







GODMORGON klockan är 6




finns massor av bilder jag gärna skulle lägga in men pågrund av vissa orsaker går det inte

Kom hem på lördagen klockan sju tiden, hann sätta datorn på tills axu ringde o sa att nu söker dom mei till nickby. Vet int vad ja ska säga om den kvällen, lite konstig, lite lustig, lite oplanerad.
Idag Jossus födelsedags släktkalas. Hon fyller 18. Spela Sims2 hela dagen.

Imorgon Sex And The City med vet inte ännu vem !

gonatt♥

mera regn



Dethär skulle jag hundra gånger helldre ha velat ha på mig idag i spuge hertonäs. HANSO KNOWS WHY :( !

En regnig sommardag outfit


Dagens kläder om jag ägde.



En super duper internet sida som jag kommer att öda alldeles för mycket tid på.
Det finns flera TUSEN olika skor, tusen olika väskor,klänningar,smycken,skjortor ALLTING. Dessutom står det varifrån varendaste en liten sak är i från, d.v.s man kan gå och köpa hela sin outfit som man gjort till sig själv. Men det får jag bara gå och drömma om.

Ha det så kul på www.polyvore.com

!





Otto Brodoteau


~ ~
♥ Otto Brodoteau ♥

Visst börja de regna o mina nya skor blev nästan förstörda. Men visst va de skojjit att se Otto igen efter en hel lång vecka.
Nu kommer axu hit ?
Hejdå.

Regnigt

DANCING IS DREAMING WITH YOUR FEET



Vaknade alldeles för sent, gick i duschen klockan 1 då annika ringde och sa att jag skulle komma ut till vägen, gjord e mig klar på 5 minuter (hann till och med torka håret) och sprang ut till vägen. Tyvärr regnade det så mycket att håret blev blött ganska fort.
Bussen kostade ingenting eftersom jag lånade jossus (min systers) busskort. Dessutom köpte jag ingenting, bara Truly Mixed, plast champagne glas som Miku int tillåter att kallas glas, och ettpar ljusgula ballerinor från CITYMARKET :D:D ! Jeesjeees. En min kompis tog en piercing i läppen och jag tror att jag var nästan nervösare än hon själv! Guuud de måst ta sjukt.
Hos nina tittade vi på frendit, simpsons och SKINS! Har inte tittat på tv ordentlit på säkert flere månader. Finns liksom inget program jag orkar följa. Men hedanefter ska jag titta på vartenda avsnitt av Skins. Hon Cassie e sååå vacker men lite lustig.
Maxxie syns nästan int alls, alltså Mitch Hewer. Honom som jag så väntat på!

Nu ska mitt rum bli städat.

Italien

Sportlovet år 2009 befinner jag
och Nelli oss här.


LIVIGNO, ITALIA.







Städ-och-glass-dagen

Lyckades nästan ändra utseendet på min blogg så att jag fick en balett sko där uppe i hörnet, men så kom de 5 stycken, som såg väldigt fult ut. Sen tog jag bort de och provade pånytt, sen gick de int alls. Snälla kan nån hjälpa?
Ja poista just min mese. Blev sååå arg på den! Sitter där varenda jävla dag och gör ingenting. Därför e de paus nu.

Idag var jag hemma hos nina o städa hennes nya "hus" med Nina, Annika och Andreas. De ska bli så fint o mysit där, ja önskar ja också sku ha såndäna möjliheter. Varför e de mycke roligare att städa andras rum men int ens eget?
Så ja kom hem där 7 tiden till mitt råddiga rum, och satte på Sims2 och började inreda Pochahontas, Maxxie och Dominique Montezs hus. Men mitt eget rum orkar jag inte göra något åt, inte i varjefall idag.

Gjorde ett väldigt onödigt test, som jag hittade på själv, vilket är ännu onödigare. Satte jordklotet på google earth att snurra, klickade, och där jag hamnade är platsen dit jag kommer att resa till näst. Här är mina 5 länder/städer dit jag hamnar:
1. Afghanistan
2. Moskva
3. Kiribati (tropisk ö som om några år kommer att ligga under vattenytan)
4. Lima
5. Zimbabwe

tragiskt.

Idag har jag igen ätit alldeles för mycket glass, vilket inte är någon nyhet. Den som känner mig rätt vet att jag kan äta hur mycket glass som helst.


Imorgon blir det Borgå med några kompisar.
Onsdagen hittar jag säkert på något med Tiia
Och torsdagen, då börjar jobbet igen
Fredagen har jag knappast något stort att se fram emot. (MAMMAA!!!!!!!! ;@ )

vill hem och sova

Det var meningen att jag skulle fara till hansos stuga. Men de blev ändå inte pågrund av att jag inte slipper hem. O de slipper ja int ännuheller. Här e ja fortfarande. Hos pappa, helt stucked. Dessutom e ja alldeles flunsig och min hals e såå sjuk. Ändå träffa ja Nelli idag som ja lovat. De va nog rolit att ses men ändå tungt att vara hela dagen i stan eftersom ja e så döddddstrött.

Hittade äntligen en bikini (som passar mig)
Helt bara från H&M. Smaklöst. Nää h&m e nog en bra butik ja ska int försöka vara någo.
Sen köpte jag en väska från accessorize som jag länge stått och funderat på. Den ser liten ut på bilden men den är nog ganska stor, lite för stor.. Men en stor väska ville jag ju ha!
Och så köpte jag en alldeles enkel vit klänning från gina.

precis passligt rymlig och passar med både vita och svarta skor

Skitdålig copypaste bild på klänningen men hittade ingen bättre eftersom den inte gick att spara från gina tricots webbsidor.

JAG HAR SHOPPAT ONLINE !!!
Jo visst e ja duktig, ja klara de! O de va int ett dugg svårt. Int behövde man ju alls sätta någo bankkontto koder hit o dit. Man får ju bara hem en räkning som man betalar helt normalt med alla andra räkningar man får.
Nuuuuu har jag skaffat en ny (men dyr) hobby.

Men alltså guud va enkelt de va, bara flytta saker till en "kärra" och sen bara köpa! Tänk, inga dyra bussresor och ingen äcklig shopping-mäkki-mat. Inga sjuka fötter och inga tunga kassar. Här är vad jag shhhoppa.


skorna som nästan alla har men som jag ändå vill ha. Dom kosta 14 € och man fick köpa för minst 19€ så jag måste köpa ännu nåt till så jag köpte ett par flip flops som jag egentligen behöver men aldrig orkar köpa. Så nu är det också gjort!



Egentligen borde jag ha köpt massor nu på en gång eftersom postituskulut ändå e 7 €. Men låt gå nu då.
Kanske jag ännu hittar nåt annat.

Nu e de gonatt.



Sommar(lov?)


Nu e de sommarväder
ja behöver mera sommarkläder :(

Oj så ja e poetsik igen.

MÅST spara pengar.
Ja vill ha Ja vill ha Ja vill ha ALLTING

Ja vill ha en vit klänning
Vill ha en väska
Vill ha ettpar skor
Vill ha långt hår
Vill ha en pannlugg
Vill ha en ny kamera
Vill ha en bikini
VILL HAAA!!!!!!!

Mitt sommarjobb e stressigt! Barnena e alldeles för snälla. Man skulle ju tro de sku va lättare då men nää-ä.
Det är alltså inte mina småsyskon jag sköter i år. Min lillesyster hon är raka motsatsen till snäll! Det är hon som hittar på och bestämmer vad vi ska göra, hon som säger "LÄS DENHÄR BOKEN!" medan dom barnen jag nu vaktar säger "Vad sku du villa göra?" och så säger jag "ska ja läsa en saga?"
svaret jag får : "om du vill!"

Liksom tiden med mina småsyskon går mest åt att jaga dem o få dem att lyda medan tiden me dehär ungarna går till att jag ska föröska hitta på olika saker dom kan göra så att dom int får tråkigt. Och de e ju HUNDRA gånger jobbigare.

Då jag gick hem från jobbet klockan 6 såg jag en skylt där det stod solar films, sen följde ja alla pilar längs en gata och kom fram till ett perfekt hus med en perfekt gård. På gatan stod det massor med TV bilar och en buss med massor av kläder. Nån film håller väl på att spelas in i dethär huset eftersom de fanns såndäna "stop" band runt hela gården. Skoj.

Och så stötte jag så ett par ganska konstiga blommor.
image84

Sen då jag gick hem såg jag världens vackraste hus. Mitt drömhus. Alldeles för fint alltså.
Ett vitt hus med stora pelare, med vita murar vid gatan och en stor vit grind med någo silvriga mönster på. Bredvid dörren till huset fanns två stora fönster som utifrån sett var speglar som speglade gården med ljusröda träd. Svårt att förklara men det såg super fint ut.

Då jag kom hem blev jag nästan glad då anni jättegulligt tvingade mig att läsa en urdum Barbie bok.

Förresten! Pratade med Honom igår. Han sa att Han och Hon e tillsammans.
Det kändes ingenstans.

RSS 2.0